Ημέρα Οδηγισμού 2021

Εκατοντάδες παιδιά ηλικίας 5-17 ετών και ενήλικοι εθελοντές του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ένωσαν τις δυνάμεις τους για το περιβάλλον!

περισσότερα

Green Spaces – Οι νέοι σε δράση

Είναι μεγάλη η χαρά της ομάδας που δούλεψε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Green Spaces – Οι νέοι σε δράση», να το παρουσιάζει σε όλους,  δίνοντας ευκαιρίες για δράση και παρέμβαση στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον γύρω μας.

περισσότερα

Ενημέρωση και οδηγίες λειτουργίας λόγω SARS-Cov-2 05.11.2020

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων της πολιτείας για οριζόντιο καθεστώς αναστολής δραστηριοτήτων σε όλη τη χώρα, οι συγκεντρώσεις των Ομάδων μας, τα συμβούλιά μας και οι εκπαιδεύσεις μας, θα γίνονται μόνο διαδικτυακά, έως την άρση των μέτρων.

περισσότερα

Διαδικτυακές Περιφερειακές Συναντήσεις Προέδρων Τ.Σ. και Τοπικών Εφόρων

Στην ιδιαίτερη κατάσταση που βιώνει η κοινωνίας μας, οι Πρόεδροι και οι Τοπικοί Έφοροι όλης της Ελλάδας είμαστε εδώ, έτοιμοι να αναλάβουμε και να στηρίξουμε την πορεία των Στελεχών και των ομάδων μας!  

περισσότερα

Απονομή Επάθλου Ειρήνη Καλλιγά 2020

Συγχαίρουμε θερμά τα Τοπικά Τμήματα για τη δουλειά που έκαναν και την υποψηφιότητα που μας έστειλαν για το Έπαθλο «Ειρήνη Καλλιγά» 2018-20, με θέμα: «Φυσικά και είμαι μέσα! – Προσφορά στο φυσικό αστικό περιβάλλον»

περισσότερα