Ημέρα Σκέψης!
Ημέρα εορτασμού για τους Οδηγούς σε όλο τον κόσμο!

Αρκεί ένα μόνο λεπτό σκέψης για να λάμψει στο πρόσωπό σου ένα χαμόγελο. Αρκεί ένα λεπτό για να σκεφτείς φίλες και φίλους Οδηγούς παντού στον κόσμο, στιγμές δουλειάς που έζησες σε μια κατασκήνωση, στιγμές προσπάθειας στο ανέβασμα ενός βουνού, στιγμές χαράς γύρω από μια πυρά, στιγμές προσφοράς που βοηθήσατε όλοι μαζί αθόρυβα στον τόπο σας.

Μικροί και μεγάλοι, πιστοί στην Οδηγική μας Υπόσχεση και στον Νόμο μας, συνεχίζουμε ακούραστα να προσπαθούμε να γίνουμε οι ίδιοι καλύτεροι και να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο, όπως μας ενέπνευσε ο Ιδρυτής μας Ρόμπερτ Baden Powell και η Αρχιοδηγός μας Olave Baden Powell.

Στις 22 Φεβρουαρίου, φόρεσε περήφανα την Οδηγική σου στολή και κυκλοφόρησε χαρούμενα στην πόλη σου.  Ένα χαμόγελο, ένα χέρι βοήθειας, μια απλή «καλημέρα», μπορεί να φωτίσει, για μια στιγμή, τη ζωή των ανθρώπων γύρω σου.

Μετάδωσε το πνεύμα του Οδηγισμού. Γίνε ηγέτης και πρωτοπόρος για να δεις να αλλάζουν προς το καλύτερο τα πράγματα. Κάνε τους άλλους να σκεφτούν ότι η Ημέρα Σκέψης είναι η αφετηρία για να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε έναν κόσμο που να τους χωρά όλους και να τους κάνει ευτυχισμένους.

Καλή Ημέρα Σκέψης!

Με αγάπη,
Μαρίνα Αλεξοπούλου
Γενική Έφορος