Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για επιμελήτριες/τές κειμένων

To Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσιών Σχέσεων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, κάνει open call (ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος) και αναζητά εξάμηνη εθελοντική συνεργασία με Επιμελήτριες/Επιμελητές Κειμένων.

περισσότερα

Ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για γραφίστες

To Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσιών Σχέσεων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, κάνει open call (ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος) και αναζητά εξάμηνη εθελοντική συνεργασία με γραφίστες και γραφίστριες, με γνώση των προγραμμάτων Photoshop, illustrator, in-design.

περισσότερα

Ο Οδηγισμός δίνει δυναμικό παρών στους πληγέντες της Εύβοιας

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, από την πρώτη στιγμή της πρωτοφανούς καταστροφής στη Εύβοια, είναι από τους πρώτες Οργανώσεις που βρέθηκε από νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας στα σημεία ανάγκης, για να προσφέρει βοήθεια.

περισσότερα

Δελτίο Τύπου Σ.Ε.Ο. 27.04.2020 – Δράσεις COVID-19

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η πατρίδα μας, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στη πρώτη γραμμή βοήθειας και συμπαράστασης, σε κάθε σημείο της χώρας, κάνοντας πράξη το ρητό του: «Έσο Έτοιμος».

περισσότερα

Κάνουμε πράξη το ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ

Τα ενήλικα μέλη μας συμβάλλουν εθελοντικά στις προσπάθειες των Δήμων της χώρας για την υποστήριξη των πολιτών, προσφέροντας υπηρεσίες σε τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών…

περισσότερα