Οραματιζόμαστε, ονειρευόμαστε και κάνουμε πράξη τα όνειρά μας… Όλοι μαζί ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα, ανακαλύπτουμε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας, νέες κλίσεις, καινούργια ενδιαφέροντα. Αντικρίζουμε τις δυσκολίες κατάματα κι όταν δεν μπορούμε να τις ξεπεράσουμε παίρνουμε δύναμη ο ένας από τον άλλον και χειριζόμαστε ψύχραιμα τις δύσκολες στιγμές μας.

Μπορούμε τη μια μέρα να βρισκόμαστε στην κορφή ενός βουνού, μαγεμένοι από την ομορφιά του τοπίου αλλά και κουρασμένοι από τη δυσκολία της πορείας και την άλλη μέρα να μαζεύουμε υπογραφές ενάντια στον πόλεμο. Μπορούμε να δώσουμε ζωή σε ένα απομονωμένο χωριό σε μια ξεχασμένη γωνιά της Ελλάδας και κάποια άλλη φορά μπορεί να βρεθούμε σε συναυλία και να χορεύουμε με τους ήχους της μουσικής μαζί με άλλους νέους.

Έχουμε φίλους που ποτέ δεν τους σφίξαμε το χέρι μα που όλοι μας είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε για να κάνουμε πράξη την ίδια ιδέα, την ιδέα της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Εμείς νοιώθουμε καλά που ανήκουμε, συμμετέχουμε και δουλεύουμε σε Ομάδες Μεγάλων Οδηγών και βλέπουμε πάντα τη θετική πλευρά της ζωής σε αυτό τον κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Εμείς νοιώθουμε καλά γιατί έχουμε επιλέξει να μην είμαστε μόνοι μας, έχουμε επιλέξει να είμαστε μέσα στη ζωή.

Αν είναι και δική σου ανάγκη να συμμετέχεις, να προσπαθείς να αλλάξεις το σήμερα με ένα αύριο χρωματισμένο με τα δικά σου χρώματα, πλασμένο με τα δικά σου όνειρα, αν πιστεύεις σε έναν κόσμο ειρηνικό, χωρίς διακρίσεις, στον οποίο θα ακούγεται η φωνή σου, αν φαντάζεσαι ένα πλανήτη λίγο πιο πράσινο, λίγο πιο καθαρό, σε περιμένουμε.

Έλα στην παρέα μας, έλα στην Ομάδα των Μεγάλων Οδηγών της πόλης σου.