Η Γη μας… το σπίτι μας… χρειάζεται να νοιαστούμε για να την προστατέψουμε περισσότερο…

Η φετινή Ώρα της Γης, είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία της φύσης και για την ανάγκη να στραφούμε ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές.

Θα είναι πολύ σημαντικό, στο πλαίσιο της ευρύτερης και πολύ δημιουργικής συνεργασίας μας με το WWF Ελλάς, με ορίζοντα τις 27 Μαρτίου στις 20:30, όλοι μαζί να σβήσουμε συμβολικά τα φώτα για μία ώρα στέλνοντας το ηχηρό μας μήνυμα.

Ταυτόχρονα, εκείνη τη βραδιά, να γεμίσουμε τα μπαλκόνια ή τους κήπους με κεράκια ή φαναράκια… όσες οι «φωνές» που στέλνουν το μήνυμά τους από κάθε σπίτι.

Στέλνουμε το μήνυμα μας ανεβάζοντας έως και τις 27 Μαρτίου, στα social media τα προσωπικά μας και της Ομάδας μας, τα βίντεο και τις φωτογραφίες από τα φωτισμένα μπαλκόνια και τους κήπους που «φωνάζουν» ότι όλοι μαζί θέλουμε να αλλάξουμε την μοίρα της Γης, χρησιμοποιώντας τα hashtags:  #odigismos, #Connect2Earth και #EarthHour.

Ας ενώσουμε τις φωνές μας και ας στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία της φύσης και για την ανάγκη να στραφούμε ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές.  Για όσα πραγματικά έχουν αξία στη ζωή μας, για την υγεία μας, για όσους αγαπάμε και μας αγαπούν, για τα παιδιά μας, για το μέλλον που ονειρευόμαστε, τώρα είναι η ώρα να κάνουμε μια νέα αρχή!