Στην ιδιαίτερη κατάσταση που βιώνει η κοινωνίας μας, οι Πρόεδροι και οι Τοπικοί Έφοροι όλης της Ελλάδας είμαστε εδώ, έτοιμοι να αναλάβουμε και να στηρίξουμε την πορεία των Στελεχών και των ομάδων μας!

Έτοιμοι να μεταδώσουμε για ακόμη μια χρονιά τον οδηγικό παλμό στα παιδιά και τους νέους του τόπου μας!  Σε κάθε άκρη της χώρας!  Είτε έχεις ήδη σχεδιάσει πρακτικές για την λειτουργία των Ομάδων και των δράσεων του Τοπικού σου Τμήματος, σύμφωνα με τα μέτρα της πολιτικής προστασίας για την υγεία, είτε αναζητάς νέες ιδέες, ώστε να διαχειριστείς αποτελεσματικά τη νέα κατάσταση, αυτή είναι η ευκαιρία να μοιραστείς τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου και να ακούσεις τους άλλους.

Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τους δισταγμούς και όλοι μαζί θα βρούμε τον τρόπο να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες.  Πάρε μέρος στις Διαδικτυακές Περιφερειακές Συναντήσεις Προέδρων Τοπικών Συμβουλίων και Τοπικών Εφόρων, ώστε να μεταδόσεις το δικό σου παλμό, τη δική σου φωνή!  Γιατί ο καθένας μας μπορεί….  Αλλά όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

Οι Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν 29 και 30 Οκτωβρίου 2020 από 20:30 – 22:30.

Πρόγραμμα Πέμτπης 29 Οκτωβρίου: Περιφερειακά Τμήματα:
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Κεντρικής Μακεδονίας
Βορείου Αιγαίου – Δυτικού Τομέα Αττικής – Νοτίου Τομέα Αττικής
Δυτικής Ελλάδας – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων
Νοτίου Αιγαίου – Κεντρικού Τομέα Αττικής

Πρόγραμμα Παρασκευής 30 Οκτωβρίου: Περιφερειακά Τμήματα:
Δυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας
Πελοποννήσου – Δυτικής Ατικής – Νήσων Αττικής – Πειραιά
Στερεάς Ελλάδας – Βορείου Τομέα Αττικής
Κρήτης – Ανατολικής Αττικής

Κάνε τη δήλωσή σου Ε Δ Ω

Κατόπιν της δήλωσής σου, θα λάβεις περισσότερες πληροφορίες. Για οποιαδήποτε απορία, δυσκολία, διευκρίνηση επικοινώνησε με τον/την Περιφερειακό/ή Έφορό σου.